Korte Knallers

Wil je tijdens een congres een grote groep bezoekers actief krijgen om elkaar beter te leren kennen? Of zoek je een originele manier om deelnemers aan jullie symposium over hun after dinner dip heen te helpen? Dan bieden onze Korte Knallers uitkomst!

Onze Korte Knallers zijn korte activiteiten om het energieniveau op te krikken, met veel actie en humor. Voor een symposium, hei-dag, introductiedag, bijeenkomst, etc. Onze Korte Knallers genereren de energie die de deelnemers goed kunnen gebruiken!

Ons aanbod van Korte Knallers: 

Onvergetelijk. Je wilt dat het onderwerp van de dag nog lang blijft hangen bij de groep. Een pakkende introductie is dan essentieel. Tijdens De Inspirerende Introductie komt het onderwerp van de dag tot leven. Na 30 minuten staan de neuzen dezelfde kant op. Iedereen heeft zin om aan de slag te gaan. En daarbij heeft iedereen ook nog eens ontzettend gelachen met elkaar!

Na 30 minuten:

   Heb je een lach op je gezicht
   Is het onderwerp van de dag helder
✔   
Is de dag positief, energiek en origineel begonnen
   Is de drempel lager om later op elkaar af te stappen
   Ga je met nieuwsgierigheid de dag in
✔   
Is er meer verbinding binnen de groep
✔   
Heeft de groep ontzettend veel gelachen

Wakker! De Pittige Oppepper is de ideale manier om een groep aan het begin of tijdens een congres, meeting of vergadering op te peppen. Het hoofd wordt helemaal leeggemaakt. Het lichaam wordt opgewarmd. De (groeps)opdrachten zijn energiek en prikkelend. Uiteraard worden de opdrachten gelinkt aan het onderwerp van de dag. Na 30 minuten is iedereen opgewarmd om met goede energie aan de slag te gaan.

Na 30 minuten:

✔    Heb je een lach op je gezicht
✔    Zijn de gedachten van alle dag verdwenen
✔    Heb je een opgewarmd hoofd en lijf
✔    Is er op creatieve wijze een link gelegd met het onderwerp van de dag
✔    Is er meer verbinding binnen de groep
✔    Heb je de anderen beter leren kennen
✔    Heeft de groep enorm veel gelachen

Aangenaam. Maak op een positieve en originele manier kennis met elkaar. Leer in korte tijd veel mensen kennen. Verlaag de drempel om later op de dag nog eens op iemand af te stappen. Alle opdrachten zijn zo laagdrempelig dat je niet eens doorhebt dat je netwerkt. Deze Korte Knaller biedt een kennismaking waar geen borrel tegenop kan.

Na 30 minuten:

✔    Heb je een lach op je gezicht
✔    Voel je je meer op je gemak in de groep
✔    Is de drempel lager om op iemand af te stappen
✔    Komen er mensen naar jou toe om te netwerken
✔    Hebben jullie elkaar beter leren kennen
✔    Is er meer verbinding binnen de groep
✔    Heeft de groep ontzettend veel gelachen

Burp. After dinner dipje? Niet meer dankzij de Korte Knaller Nieuwe Energie na het Eten.

Op een luchtige manier wordt de groep klaar gestoomd voor het volgende programma onderdeel. Je krijgt weer frisse zin om nieuwe informatie tot je te nemen. En dat door energieke energizers en lachwekkende ijsbrekers. Uiteraard gelinkt aan het thema van de dag. Aan het einde van de workshop heb je energie als nooit tevoren!

Na 30 minuten:

✔    Heb je een lach op je gezicht
✔    Heeft je after dinner dip plaatsgemaakt voor frisse energie
✔    Ben je je weer bewust van het thema van de dag
✔    Ga je met nieuwsgierigheid het volgende programma onderdeel in
✔    Heb je het gevoel dat de dag pas net begonnen is
✔    Is er meer verbinding binnen de groep
✔    Heeft de groep enorm veel gelachen

Niet Denken maar Doen! Tijdens Het Fantastische Falen gaat het om de kracht van het maken van fouten. Want het durven maken van fouten kan je veel opleveren. En fouten maken moet je oefenen. Deze Korte Knaller is zo actief dat er amper tijd is om je innerlijke criticus de tijd te geven om kritisch te kunnen zijn. Niet denken, maar doen! Dit vanuit een grote dosis humor!

Na 30 minuten:

✔    Heb je met praktische opdrachten geoefend met het durven maken van fouten
✔    Heb je genoten van het maken van fouten
✔    Is er meer verbinding binnen de groep
✔    Hebben mensen elkaar beter leren kennen
✔    Pak je een tissue om het zweet van je voorhoofd te vegen
✔    Heeft de groep ontzettend veel gelachen

Idee! Misschien heb jij een andere Korte Knaller voor jouw team in gedachten. Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over de Knaller die het beste bij jouw wensen past.

Goed om te weten

Onze Korte Knallers zijn laagdrempelig, positief en energiek. Na 30 onvergetelijke minuten start iedereen weer ‘fris’ met een nieuw onderdeel van de dag.

De Korte Knallers zijn geschikt van 6 tot 60 personen. De gemiddelde duur van een Korte Knaller is 30 minuten, maar naar wens kan de tijdsduur worden aangepast. We kunnen ook een dag of dagdeel verzorgen in combinatie met onze workshops.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, extra wensen en de tijdsduur. Vraag een vrijblijvende offerte aan, we bieden je zo snel mogelijk een prijsopgave.

Mocht je graag even met ons willen overleggen, neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvende offerte?

“Dankzij de Korte Knaller van Buro Bis zag je de formele houding in de relatie van de deelnemers omslaan naar mooie informele interactie.”

© Buro Bis - 2020