Over Buro Bis

De drijvend kracht achter Buro Bis is Anneke Chen.

Anneke heeft Buro Bis in 2013 opgericht met als motto: Serieus Lachen. Sinds 2009 werkt Anneke al met teams uit verschillende branches. Ze neemt haar ervaring als sociaal werker, theaterdocent en senior trainingsacteur mee in haar werk als trainer.

Anneke onderscheid zich in haar enthousiasme, positieve energie en interactieve werkwijze. Diverse media hebben ook geschreven over hoe Anneke werkt (AD, Trouw, ANP, Shownieuws).

De meeste workshops vanuit Buro Bis verzorgt Anneke zelf, wanneer dit niet mogelijk is heeft zij een netwerk van ervaren trainers die met een grote dosis kennis en enthousiasme de trainingen verzorgen.

Benieuwd wat een workshop van Anneke anders maakt, dan de gemiddelde workshop? Lees dan de reacties van onze klanten.

Anoukfotografeert-Annekeportret-26

De volgende reacties zijn overgenomen van de LinkedIn pagina van Anneke Chen:

De workshop door Anneke was verrassend, innovatief en humorvol. Anneke is een energieke persoonlijkheid, die professioneel en deskundig onderwerpen aan de orde weet te stellen. En ook kan ze mensen op integere wijze uit hun comfortzone halen. Haar kwaliteiten als actrice zijn hierin ook onderscheidend te noemen.

– door een HR-manager (GroenLinks), 28 mei 2020

Zonder er live bij te zijn, weet Anneke zich voor de camera precies zo op te stellen dat iedereen graag haar verzoeken ter plekke opvolgt. Een aanrader voor je komende teambuildingsessie!

– door een strategisch analist (Gemeente Amsterdam), 27 mei 2020

Afgelopen weekend nam ik deel aan een workshop van Buro Bis. Anneke heeft super snel de dynamiek van de groep in de gaten. Speelt ermee. Wat een vakvrouw, met groot gevoel voor humor.

– door een sociaal ondernemer, 10 februari 2020

Afgelopen week een fout kerstfeest met #artra gevierd. Dankzij de hilarische workshop van Anneke was iedereen direct in de mood om het feest echt fout te maken! Ontzettend gelachen door de leuke oefeningen en opdrachten! #aanrader!

– door Opleidingsinstituut Artra (de directeur), 16 december 2019

Energie, actie(f) en creatief gecombineerd in een workshop gegeven door Anneke. Anneke neemt binnen no-time de aanwezigen mee in de wereld van expressie en voor je het weet is de schaamte weg. Aanrader om op een andere manier met elkaar samen bezig te zijn.

– door Beweging 3.0 (een manager), 11 december 2019

Anneke heeft (samen met haar collega Ferry) op ons symposium hilarische, spraakmakende en rake sketches verzorgd. De sketches zorgde voor een flinke lach maar zette de deelnemers ook aan tot nadenken. Hierdoor waren de sketches ondersteunend aan de inhoudelijke boodschap. Anneke is makkelijk in de omgang, flexibel, betrouwbaar en komt zelf met creatieve ideeën. Het is fijn met haar werken om dat zij sensitief is en de context snel snapt maar er toch haar eigen draai aan kan geven.

– door Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (een projectleider), 10 december 2019

Afgelopen week hebben op een workshop teambuilding gedaan met buro Bis. Het programma was goed opgebouwd en afgestemd op wat er vooraf besproken is (tav wensen van het team). Anneke wist op een grappige, ontspannen, eerlijke manier mensen nader tot elkaar te brengen. Iedereen was tevreden, wat gebleken is uit de terugkoppeling die gegeven is. Doel bereikt!

– door M&G (een arts), 1 december 2019

Anneke is een zeer goede acteur die zich kan inleven in de situaties. De rollenspellen die zij deed waren zeer overtuigend en zij geeft ook goede feedback.

– door SNS Bank (een persoonlijk adviseur), 27 september 2019

Anneke verzorgde voor ons de workshop Feedback geven & ontvangen. Ik waardeer dat we samen tot de kern zijn gekomen. Door échte situaties uit ons bedrijf te pakken, zijn we heel direct met het probleem om gegaan. Bedankt Anneke voor je enthousiasme en je professionaliteit. Je wist ons precies te raken!

– door Breedband (een marketeer), 25 juni 2019

We hebben met het hele team een training teamontwikkeling gevolgd waarbij Anneke optrad als trainingsacteur. Wat is zij een fantastische acteur! We hebben van haar genoten. Daarbij weet zij een sfeer te scheppen waarbij wij ons veilig voelden om ook een stukje buiten onze comfortzone te stappen. Heel leuk en leerzaam.

– door (een manager), 12 september 2018

Ik heb als facilitator van een workshop in het kader van teamontwikkeling, waarbij ik de Roos van Leary gebruikte, samengewerkt met Anneke als trainingsacteur. Anneke is een top vakvrouw! Professioneel en deskundig als trainingsactrice en ook de samenwerking met Anneke vond ik heel prettig. Tijdens de workshop speelde zij soepel in op de situatie, ook als die even afweek van het draaiboek voor de workshop, waardoor het voor mij mogelijk was om steeds flexibel in te spelen op de situatie in de groep. Tijdens het spelen vond ik Anneke heel goed: vooral haar mimiek was erg sprekend, waardoor de deelnemers hele goede feedback kregen, al tijdens het spel. Ook de feedback na het spel was to the point en constructief, de deelnemers kregen rijke feedback van haar waar ze meteen verder mee konden. Door haar persoonlijkheid heeft ze ook bijgedragen aan de prettige en veilige sfeer tijdens de workshop, waardoor de deelnemers open konden zijn en er een goede leerervaring van konden maken.

– door Fornerod (de eigenaar), 10 september 2018

Wij hadden een personeelsuitje en hebben Anneke hiervoor ingehuurd om een workshop te geven. In 1 woord WAUW wat hebben wij een toffe workshop gehad. Iedereen kwam uit zijn comfortzone en dat heeft er mee te maken dat Anneke een goede opbouw heeft in haar programma. De improvisatieronde was top! Kan het iedereen aanraden, wat een energie komt er los!

– door Provincie Utrecht (een programmasecretaris), 15 juni 2018

 

..kijk voor meer reacties eens op de LinkedIn pagina van Anneke!

Vroeger riep het publiek in de schouwburgen volmondig “Bis! Bis! Bis!” aan het einde van een voorstelling of concert. Zij riepen ‘Bis!’, want zij wilden het spektakel nog eens meemaken! En dat is ook ons streven. Voor ons is de workshop of energizer geslaagd, wanneer de deelnemers na afloop volmondig “Bis! Bis! Bis!” zeggen. Dat onze klanten na een workshop of energizer het spektakel nóg wel een keer willen meemaken. 

Buro Bis heeft zichzelf als doel gesteld dat het aanbod de deelnemers uitdaagt, prikkelt, inspireert en nieuwe inzichten biedt. Daarom werkt Buro Bis uitsluitend samen met trainers die werken vanuit enthousiasme en met ruime ervaring.

In de media

Anneke van Buro Bis was rondom haar initiatief tijdens Coronatijd in de media, onder andere bij:

Onze klanten

© Buro Bis - 2020