Originele start van 2021: de online Nieuwjaars Teambuilding!

Deze online Nieuwjaars Teambuilding geeft precies de boost die jullie nodig hebben om 2021 te starten vanuit verbinding, teamspirit en vol frisse energie!

Geef jouw team dit onvergetelijke #Nieuwjaarsbijeenkomst en laat ze weer #SerieusLachen. Juist nu. 

Actieve Teambuilding van Buro Bis

Herkenbaar?

Jullie hebben een hectisch jaar achter de rug

De sfeer in het team is minder actief, positief en bruisend sinds corona

Jullie missen het onderling contact

Je wilt juist in deze tijden jouw team laten weten dat je er voor hen bent

Je wilt met je team bijeenkomen, maar zit in de knel met thuiswerkregels

Je bent druk, dus je wilt niet te veel tijd kwijt zijn met het regelen van een kerstcadeau

Wil je dit?

Meer energie en een positieve boost voor je team?

Dat je team zich meer één team voelt?

Je collega’s vanachter hun laptop letterlijk in beweging laten komen?

Dat er een feestelijk gevoel ontstaat waar geen nieuwjaarsborrel tegenop kan, waarin jij zelf kiest hoe (over de top) feestelijk het gaat zijn?

Een ervaren trainer die jullie aansteekt met haar enthousiasme?

Gemakkelijk een te gek ‘alternatieve’ nieuwjaarsbijeenkomst voor jouw team regelen?

Dat de teambuilding altijd door kan gaan, ongeacht de wijzigende Corona-maatregelen?

Kun je tenminste vijf van de bovenstaande vragen volmondig met ‘JA’ kunt beantwoorden?

Dan is de online Nieuwjaars Teambuilding een passend en originele #Nieuwjaarsbijeenkomst, waar jij en je team een 100% positieve boost uit gaan halen!


Ik ben Anneke Chen. Sinds 2012 verzorg ik energieke teambuilding, zowel op locatie als online. Met mijn achtergrond als theatermaker en senior trainingsacteur, breng ik collega’s in een team meer in verbinding.

Door mijn aanstekelijke enthousiasme laat ik het team weer serieus lachen. Ik geloof niet in online trainingen waarin je vooral zit en luistert en die slaapverwekkend zijn. Ik geloof in interactie, ook online, door samen te lachen én door uit je comfortzone te stappen. Om vanuit daar weer meer verbinding en openheid in een team te krijgen.

Kijk eens op deze pagina voor een overzicht van mijn klanten en hun reviews!

De deelnemers geven de Online Teambuilding van Buro Bis gemiddeld het cijfer 9!

Daar ben ik natuurlijk enorm trots op :-)

Anneke van Buro Bis - Zij geeft enthousiast de online teambuilding van Buro Bis

Wat kun je verwachten?

Onderdelen

Vanaf de eerste seconden in feestelijke sfeer

Laagdrempelige, speelse en energieke oefeningen om op te warmen

Verbindende online werkvormen die ook later als team te gebruiken zijn

Vanuit de lach en ontspanning vooruit kijken naar 2021

Werken aan een positieve mindset

Letterlijk in beweging komen

Leer je collega’s beter kennen

Aanpak

Met een “ja ik wil”-knop kun je een offerte aanvragen. Deze versturen we je zo snel mogelijk. Na akkoord op deze offerte ben jij verzekerd van een knallende online teambuilding voor jouw team!

Vervolgens belt Anneke voor een kort intakegesprek, zodat zij het team beter kan leren kennen, als input voor de online teambuilding.

Ruim voor de teambuilding ontvang je een mailtje die gericht is aan alle deelnemers, zodat zij alvast helemaal in de positieve vibes komen.

Reminder

Na de online teambuilding barst jouw team van de positieve energie!

Ook krijgen ze twee extra’s als bonus per e-mail toegestuurd:

– 1 –
Knallende video met daarin de feestelijke Buro Bis BINGO voor een verlenging van de vrolijke start van het nieuwe jaar.

– 2 –
Bij de Grootse variant: Ook het mooi vormgegeven ebook “Do It Yourself: Krachtige Online Energizers” met 14 zelf toepasbare werkvormen met jouw team.

…de uitgebreide beschrijving…

Vanaf de eerste seconde van de Online Nieuwjaars Teambuilding bevinden jullie je in een feestelijke sfeer. Terwijl jullie de online omgeving binnenkomen speelt ‘Happy New Year’ op de achtergrond en heet ik iedereen van harte welkom. Dan is het tijd voor actie. Tijd om samen Serieus te Lachen. Met laagdrempelige, speelse en energieke opwarmers zorg ik ervoor dat iedereen in beweging komt. Ja, zelfs vanachter jullie laptop. Met mijn aanstekelijke enthousiasme durf ik te garanderen dat iedereen meedoet. Na deze opwarmer gaan we aan de slag met speelse werkvormen die gaan zorgen voor meer verbinding en openheid in jullie team. Jullie gaan samenwerken en worden verrast over de energie die loskomt in jullie team. Weg met het vele thuiswerken in je huispak, op naar frisse nieuwe energie voor 2021.

Úiteraard eindigen wij met een knallende afsluiter, zodat iedereen vol frisse energie de online Nieuwjaars Teambuilding uitgaat. Ik ben tevreden al jouw team na afloop zegt: “Wat was het heerlijk om weer samen te lachen als collega’s. Zeg, (vul je eigen naam in), bedankt voor deze te gekke nieuwjaarsbijeenkomst!”


De prijs voor deze te gekke Nieuwjaarsbijeenkomst

Online Nieuwjaars Teambuilding
vanuit het Buro Bis atelier

Prijs: € 1.100,- excl. btw
bij een team tot 15 personen.
Grotere teams, tot 50 mensen, zijn mogelijk in overleg.
Tijdsduur: 1 uur

Deze variant is voor de maand januari helemaal volgeboekt!

Online Nieuwjaars Teambuilding GROOTS!
vanuit het Buro Bis atelier

Prijs: € 3.150,- excl. btw
bij een team tot 100 personen.
Grotere teams, tot wel 500 mensen, zijn mogelijk in overleg.
Tijdsduur: 1 uur

Voor de maand januari nog enkele plaatsen beschikbaar!

Resultaten na de Nieuwjaars Teambuilding:

Je hebt samen met je team ontzettend gelachen

Jullie barsten van de frisse en positieve energie!

Jullie hebben een nieuwjaarsbijeenkomst gehad waar je als team nog jaren met plezier op terug kijkt.

Jullie hebben energizers in handen die jullie in 2021 als team kunnen inzetten voor meer positieve vibes.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

1. Intake

Eerst doe ik een dansje op een kersthit omdat ik een online Nieuwjaars Teambuilding voor jouw team mag verzorgen! Daarna plannen wij een intakegesprek in. Zo kan ik de teambuilding nog beter op maat ontwikkelen voor jullie team.

Tot slot kies jij de sfeer voor de teambuilding: Over de top kerst, Feestelijk, óf Casual.

Intakegesprek: 30 minuten

2. Teambuilding

Op de afgesproken datum en tijd verzorg ik vol enthousiasme de online Nieuwjaars Teambuiling voor jouw team. Vol enthousiasme en energie bezorg ik jouw team een originele nieuwjaarsbijeenkomst.

Ik werk met teams van 10 tot 500 personen.


Tijdsduur: 1 uur

3. Evaluatie

Na afloop hebben wij nog contact om de teambuilding te evalueren. Ik deel mijn bevindingen over het team en krijg je inzicht in de evaluatie van de deelnemers.

Daarnaast ontvangen de deelnemers nog als bonus een knallende video met de feestelijke Buro Bis Bingo, en bij de Grootse variant ook nog het mooi vormgegeven e-book “Do It Yourself: Krachtige Online Energizers”.

Evaluatie: 30 minuten


Enkele reviews

“Superleuke Online Teambuilding GROOTS gehad met het logistieke team van bol.com, onder enthousiaste leiding van Anneke. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van mijn collega’s. De samenwerking met Anneke was top.”

Christel de Back-Damen – Executive assistant bij bol.com

“Spannend en zo buiten mijn comfort zone. Wat een verrassend leuke ervaring, Anneke weet op een geheel authentieke manier, vol energie een bruisende workshop neer te zetten!”

Simona Lguna – Hogeschool Utrecht

“Heerlijk om, na al die tijd alleen thuis werken, en allerlei serieuze dingen online te doen, gewoon even iets heel anders te doen met collega’s; namelijk lachen! Anneke haar enthousiasme werkt aanstekelijk!”

Mirjam Runhaar – Christelijke Hogeschool Ede


Vragen?

Mijn medewerks zijn online sessies helemaal zat, is een online teambuilding dan wel verstandig?

Ik kan mij helemaal voorstellen dat je team het online werken helemaal zat is. Mijn ervaring is dat team verrast zijn door het originele karakter van mijn online teambuilding. Het brengt juist enorme verbinding, ondanks de fysieke afstand.

Krijgen we wel Anneke als trainer?

Jazeker! Alle teambuildings worden gegeven door Anneke Chen, een enthousiaste en ervaren trainer die jullie team op aanstekelijke wijze een positieve boost gaat brengen. Wanneer jouw team bestaat uit meer dan 50 personen wordt de teambuilding verzorgd door Anneke en een ervaren collega trainer.

Ik heb een hekel aan teambuilding, maar wil wel wat leuks voor mijn team.

Er bestaat een hoop saaie teambuilding. Daar moeten we met zijn allen vanaf. Ik heb als missie ‘nooit meer saaie teambuilding’, en beloof dat al je teamleden met een lach op het gezicht aan mijn teambuilding terugdenken. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan eens op mijn Instagram account ‘buro_bis’. Daar zie je een mooi voorproefje van de sfeer in de teambuilding voor jullie.

Wie gingen mij voor?

Sinds 2012 verzorgd Anneke Chen al teambuilding waarin #SerieusLachen centraal staat. Kijk op deze pagina voor een greep uit onze klanten.

Kunnen echt alleen de genoemde data?

Als je op de knop ‘check de beschikbaarheid’ klikt vind je alle beschikbare data. Wanneer een datum ‘gereserveerd’ is kan ik je op de reservelijst zetten. Wil je een teambuilding op een ander moment, neem dan even contact met mij op en dan kijk ik wat er mogelijk is. Ik denk graag met je mee.

Kan ik niet beter even afwachten tot we weer fysiek bij elkaar mogen komen?

Afwachten kan natuurlijk. Alleen hoe groot is de kans dat je in de wintermaanden wél met je hele team bij elkaar mag komen voor teambuilding. Door de huidige situatie moet teambuilding wel online plaatsvinden. Wanneer je te lang wacht heb je ook nog eens kans dat jouw favoriete datum niet meer beschikbaar is. Dus vraag gewoon die offerte aan en zorg dat je vast een plekje gereserveerd hebt.

Mijn team bestaat uit meer dan het maximaal aantal personen, kunnen we dan toch meedoen?

Dat kan zeker. Ik bied de online Nieuwjaars Teambuilding voor teams tot 500 personen. Geef het aantal personen aan in je offerte aanvraag en je ontvangt de mogelijkheden voor jouw team.

Via welk programma wordt de online teambuilding verzorgd?

Bij voorkeur wordt de online teambuilding in het programma Zoom of MS teams gehouden, aangezien ik daar de beste ervaring mee heb. Andere videobelprogramma’s zijn waarschijnlijk mogelijk, graag in overleg. Bij de Teambuilding Groots maak ik ook gebruik van WhatsApp op je mobiel, om de interactie zo groot mogelijk te houden. Hoe dat precies in elkaar zit, leg ik uit in de offerte.

Er is zoveel onzekerheid. Moeten wel budget uitgeven aan een teambuilding?

Juist nu. Wanneer je niet investeert in een goed functionerend team gaat dat op lange termijn veel geld kosten. Mensen zijn het thuiswerken zat. Er is minder teamspirit. Dat er een nieuw jaar voor de deur staat, betekent niet dat interne issues dan opeens zijn opgelost. Wanneer je het nieuwe jaar start in mineur blijft die sfeer hangen. Ik geloof in investeren in de relatie binnen jouw team. Ik bied jullie de juiste handvatten en energie voor een positieve start van het nieuwe jaar!

© Buro Bis - 2020